Beskrivelse af persondatapolitik.

Ved at benytte www.cochi.dk accepterer du, at Cochi behandler dine personoplysninger og cookies i henhold til nedenstående persondatapolitik. Cookies bruges til få cochi.dk til at fungere - ikke til at spore dig.
Denne beskrivelse af persondatapolitik er lavet for at kunne oplyse dig, som bruger af Cochi.dk om, hvilke persondata Cochi behandler – persondata skal forstås som al personhenførbar data.

Den korte forklaring er at der passes på dine oplysninger og de bliver IKKE solgt til andre, f.eks. til reklame.

Læs venligt hele nedenstående persondatapolitik til ende for at få en klar forståelse af, hvilke data Cochi indsamler, hvordan de indsamles og hvordan vi beskytter dine oplysninger.

Cochi respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger og er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Det er en forudsætning for at anvende Cochi.dk at du accepterer nedenstående persondatapolitik, da Cochi ellers ikke kan yde services til dig jf. gældende lovgivning.

Personoplysninger

Personoplysninger dækker alle data, der kan bruges til at identificere personer, herunder, men ikke begrænset til, for-, mellem- og efternavn, stilling, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads. Cochi opbevarer IKKE oplysninger om numre på betalingskort, konti eller CPR numre.

Ligeledes indeholder personoplysninger også data som kørsels- og udgifthistorik mv., der alle er opgivet i forbindelse med dine registreringer i cochi.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Du kan tilgå www.cochi.dk uden at oplyse os om dine persondata, men for at anvende funktionaliteten skal du logge ind. Ved tilgang til hjemmesiden uddeles der et ID til din session. Dette kan ikke identificere dig som person.

Cochi har brug for en række personoplysninger for at kunne behandle dit kørselsregnskab.

Nedenstående oplysninger kan blive indsamlet og behandlet, når du anvender Cochi: E-mailadresse, for- og efternavn, adresse, telefonnummer, tekniske detaljer (IP-adresser inkluderet).

Cochi indsamler og behandler oplysninger om dig, når du: Cochi indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at kunne levere en ydelse til dig eller behandle forespørgsler.
Cochi indsamler og/eller køber/overdrager IKKE personhenførbare oplysninger fra/til tredjemand.

Hvordan bruger Cochi dine oplysninger?

Vi kan gøre brug af den indsamlede information på følgende måder:

Hvordan beskytter vi dine informationer?

Cochi scannes løbende for sikkerhedsbrister og svagheder, for at vi hurtigst muligt kan udelukke potentielle datalækager og dermed gøre systemet så sikkert som muligt. Ligeledes scannes der regelmæssigt for malware.
Dine personlige oplysninger opbevares på sikrede netværk og kan kun tilgås af en stærkt begrænset gruppe medarbejdere med rettigheder til denne type information. Dermed sikres dine rettigheder samt overholdelse af gældende lovgivning på området.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på www.cochi.dk eller via telefonisk kontakt videregives kun til internt.
For at kunne give den bedst mulige oplevelse på Cochi.dk fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender funktionerne. Statistikken anvendes udelukkende i anonymiseret form f.eks. til at se, hvilke sider og hvilket indhold brugerne interagerer med. Det er systemet der overvåges - ikke dig som bruger.

Hvor lagres dine personoplysninger?

Dine oplysninger lagres på servere i EU (DK). Driften af dise servere varetages af en tredjemand, som ikke har adgang til data.
Ønsker du på noget tidspunkt at afmelde nyhedsbreve fra Cochi, kan du følge instruktionerne i bunden af hver mail. Har du imidlertid problemer med at afmelde dig, kan vores kundeservice kontaktes via nedenstående kontaktoplysninger.

Hvor længe opbevares dine personoplysninger?

Sålænge du anvender Cochi.dk aktivt, opbevares dine data, for at vi kan servicere dig. Alle dine data vil blive slettet 5 regnskabsår efter dit sidste login.
Du kan til enhver tid bede om sletning af dine data. Alle data der er registreret under dit brugernavn er til enhver tid tilgængelige for dig via systemets menuer.

Datalækage

Vi tager sikkerhedsbrud og datalækage meget alvorligt. Ved mistanke om datalækage fra Cochi's servere iværksættes en række initiativer, der skal sikre dig som bruger bedst muligt.
Dette indebærer blandt andet afdækning af den potentielle skades omfang, meddelelse til potentielt ramte brugere, meddelelse til Datatilsynet samt handlinger, der skal forsøge at inddæmme omfanget af skaderne.
Har vi mistanke om datalækage fra Cochi, vil alle implicerede, herunder også brugeren, blive informeret herom indenfor 72 timer. Har du mistanke om, at dine data er lækket fra Cochi, bedes du til enhver tid tage kontakt til kundeservice@cochi.dk .

Adgang til oplysninger

Du kan altid ændre i dine egne kontooplysninger.
Såfremt du ønsker alle data slettet, bedes du kontakte os på: kundeservice@cochi.dk
Bemærk! Når først alle data er slettede, kan disse ikke genskabes. Data der kræves opbevaret ift. lovgivning kan ikke slettes på anmodning (Der er ingen i skrivende stund).

Revision

Vi vurderer løbende vores processer for databehandling.
Nærværende beskrivelse af politik opdateres tilsvarende, hvilket vil fremgå af login siden.

Kontakt, ændring og opdatering af persondatapolitikken

Cochi forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan dine personoplysninger bruges, bedes du kontakte vores kundeservice.

Kort om Cookies

Cookies er små nødvendige tekstfiler, som bruges af stort set alle websites. Cookies er knyttet til websites og læses udelukkende af din browser.
Disse små tekstfiler gør det bl.a. muligt for dig at logge ind mv. Cookies anvendes altså til at få web applikationer til at fungere.
Cochi anvender kun det der hedder session cookies, for at holde en forbindelse i det tidsrum hvor du er logget ind. Når din session er slut (du er logget ud) vil din browser automatisk slette denne cookie. Det konkrete tidspunkt afhænger af hviken browser du anvender, og er uden for Cochi's indflydelse.

Afvisning af cookies

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du afviser cookies, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.
Uden cookies kan du ikke logge ind i Cochi.dk.

Spørgsmål

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os via mail på kunderservice@cochi.dk

Klagemulighed

Hvis du ønsker at klage over Cochi's information om persondata, kan du sende din klage til: kunderservice@cochi.dk. Klagen skal indeholde følgende: Vi vil herefter behandle din klage indenfor rimelig tid.